London Dry Shimmer edition 0,2 L

179,00 kr.

Mountain Creek Gin er destilleret på premium alkohol tilsat 29 forskellige urter og krydderier og blødt kildevand fra bjergene. Kilden hvorfra vandet hentes har sit udspring i GeoPark & Nature park Papuk i det østlige Kroatien. Vandet filtreres gennem de mere end 540 millioner år gamle klipper og har en blødhed som kun findes naturligt få steder i verden.

Volumen 0,2 L

I Mountain Creek London Dry gin er der ud over de traditionelle ingredienser som enebær, koriander, lavendel, salvie, citronmelisse, lakrids og andre ingredienser lagt særlig vægt på citrusaromaer af citron- og appelsinskal, der giver denne gin en særlig frugtagtig friskhed. Alt dette destilleres sammen og blandes med det naturlige kildevand som i sidste ende giver denne gin absolut blødhed i smagen. Den kan nydes både ”on the rocks” og med en god tonic.

Mountain Creek London Dry Shimmer Edition er en del af vores serie af gin med glimmer, der giver ginnen et flot visuelt udseende. Når flasken rystes, spreder glimmeren sig og giver din drink et eksklusivt og mere festligt look.

Relaterede produkter

Scroll to Top
Søg
Close this search box.