Handelsbetingelser

For ginimport

Information

Ginimport.dk 
frederikslundvej 5 
8550

Betaling

Ginimport.dk modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Mobilepay Online. 

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. 

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. 
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: 
Denmark – Kroner (DKK) 

Ginimport.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. 

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem GinImport og én fysisk person (herefter “Brugeren”) vedrørende køb på denne side. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med GinImport vedrørende handel her på siden.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage. 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. 

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. 

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. 

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. 

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail kontakt@ginimport.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret. 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Ginimport.dk at vurdere varens stand. 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation. 

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Ginimport.dk i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. 

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Ginimport.dk dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. 

Ved returnering kontaktes virksomheden:
 
Ginimport.dk 
frederikslundvej 5

TLF: +4526841233 

Reklamationer modtages  ikke  hvis disse er sendt på efterkrav. 

Scroll to Top
Søg
Close this search box.