Grapefruit Tangerine, Shimmer Edition 0,2

179,00 kr.

Mountain Creek Gin er destilleret på premium alkohol tilsat 29 forskellige urter og krydderier og blødt kildevand fra bjergene. Kilden hvorfra vandet hentes har sit udspring i GeoPark & Nature park Papuk i det østlige Kroatien. Vandet filtreres gennem de mere end 540 millioner år gamle klipper og har en blødhed som kun findes naturligt få steder i verden.  

Volumen  0,2 L 

Mountain Creek GRAPEFRUIT / TANGERINE er en førsteklasses craft -gin. 

Her er de traditionelle velkendte enebær, koriander, lavendel og salvie, men også eksotiske ingredienser som ingefær og kardemomme. Som navnet antyder, er denne gin karakteriseret ved noter af grapefrugt og mandarin. Grapefrugt og mandarinskal skrælles separat og destilleres derefter i en særlig kobberkedel for bedre aromaudvinding. Denne gin er kendetegnet ved friske citrusaromaer, delikat bitter aroma af grapefrugt i perfekt balance med mandariner plukket i Dubrovnik-Neretva området. Dens smukke orange farve og fantastiske duft gør den perfekt til spændende drinks eller den velkendte Gin Tonic. 

Mountain Creek GRAPEFRUIT / TANGERINE shimmer Edition er en del af vores serie af gin med glimmer, der giver ginnen et flot visuelt udseende. Når flasken rystes, spreder glimmeren sig og giver din drink et eksklusivt og mere festligt look.  

Relaterede produkter

Scroll to Top
Søg
Close this search box.